STRAVIČNO Nakon što je ubio, legao pored nje

Krajišnik u Las Vegasu zatukao Bosanku bejzbol-palicom, policiji sve prijavio njihov 12-godišnji sin

Večeras nas je putem Facebooka kontaktirala majka žrtve u želji da ova tragična priča dospije u bh. medije

L.Đ.

Dječak pozvao policiju

Foto: Facebook


Nakon što nas je večeras putem Facebook profila kontaktirala Mirjana Kostić-Vlajić i prijavila stravičan zločin koji je zadesio njenu kćerku u Las Vegasu, u tamošnjim medijima pronašli smo članak u kojem se navodi da je policija u Las Vegasu primila dojavu u petak, 17. maja, da je muškarac ubio svoju suprugu. Tu informaciju objavio je, između ostalih, Fox News. 

Tamošnja policija je, također, saopćila kako je dječak (12) podnio prijavu da mu je otac ubio majku. 

Poručnik Rej Spenser (Ray Spencer) rekao je kako je dječak izjavio da je njegov otac udario majku bejzbol-palicom. 

Policajci su nakon prijave smjestili dječaka u policijski automobil te otišli na lice mjesta da provjere istinitost njegovih navoda. Kada su pokucali na vrata, niko se nije oglasio, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe. 

Tamo su zatekli ženu kako leži na krevetu u lokvi krvi s vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž koji se činio nepovrijeđenim, rekao je Spenser.

Policajci su priveli muškarca, koji je identificiran kao 37-godišnji Slobodan Miljuš, dok je ime ubijene žene Zvezdana Bencun. On je odveden u zatvorski centar za ubistva.

  • Slobodan Miljuš

    Slobodan Miljuš

    Foto: news3lv.com/


Kako nam je napisala žrtvina majka, Zvezdana je, nakon 13 godina braka, odlučila da se razvede. Naime, radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona, ali često na putu.

- Mi smo živjeli u Bosni. Otišli smo u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živjeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, kurvao se, moja kćerka je djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da to prihvati. Naveče, kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i glavu joj razmrskao - ispričala je potresena majka. 

  • Zvezdana sa djecom

    Zvezdana sa djecom

    Foto: Facebook


Više o:

Ubistvo Las Vegas
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na