DETALJI

Zet Nataše Bekvalac izboden samo nekoliko dana nakon što je dobio treće dijete

Supruga MMA borca je u šoku zbog napada

Damir Dado Mihajlović. Facebook

Sl. M. / Avaz.ba

14.9.2019

Zet pjevačice Nataše Bekvalac, MMA borac Damir Dado Mihajlović (37), koji je izboden nožem jučer u Novom Sadu, prije nekoliko dana postao je otac trećeg djeteta.

Natašina rodice, Jelena Mrkić, kako prenosi Blic, prije svega nekoliko dana na svijet je donijela trećeg sina. MMA borac i Jelena, vjenčali su se prije pet godina. 

Supruga MMA borca je u šoku zbog napada.

Jelena i Dado. Facebook

- Jelena je neutješna. Prije samo nekolilko dana je došla iz porodilišta. Ona i Damir su se baš radovali prinovi, a danas se ovo dogodi. Porodica je uz nju i pomaže joj da pregura ovaj težak period - rekao je za "Blic" izvor blizak porodici.

Motiv napada na Mihajlovića još uvijek nije poznat. Podsjetimo, on je jučer brutalno pretučen u jednom restoranu u Novom Sadu. Kako su svjedoci napada ispričali, MMA borac je sjedio za stolom s jednim čovjekom i normalno razgovarao do trenutka kada su iznenada počeli da se svađaju, a potom se i potukli.

- Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na tog jednog momka. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario, kao se posle ispostavilo, Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Tukao ga je pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga izvadio je nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli, sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija stvarno su brzo stigli i zrbinuli mladića - rekao je jedan od gostiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.