SRBIJA Novi detalji preljube

Malčanska sapunica: Muž nije imao para pa je s ljubavnikom otišla na dernek

Malčanka je prijavila da su je dvojica maskiranih muškaraca otela, odvezla u selo Pasjača, silovala i tukla, pa izbacila iz automobila u rodnom selu

Avaz.ba / Kurir.rs

Selo Malča bruji o Elizabeti

Foto: Agencije


Elizabeta S. (52) iz Malče, koja se sumnjiči za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, navodno je cijelu priču izmislila jer se prethodno posvađala sa suprugom, koji nije imao para da je vodi na doček pravoslavne Nove godine! 

Malčanka je prijavila da su je dvojica maskiranih muškaraca otela, odvezla u selo Pasjača, silovala i tukla, pa izbacila iz automobila u rodnom selu. Ispostavilo se da ova priča nije tačna, već da je ona bila s ljubavnikom u provodu u Svrljigu, gdje su se sporječkali.

  • Selo Malča

    Selo Malča

    Foto: Agencije


- Cijelom događaju prethodila je svađa s mužem, koji nije imao para za doček. Ona je s prijateljima i ljubavnikom otišla u Svrljig, a kada je došla kući u utorak, da bi se opravdala, kazala je mužu da su je dan ranije otela dvojica maskiranih muškaraca zbog njegovog duga od 500 eura. Da bi bila uvjerljivija u pokušaju obmane, ona je zajedno sa suprugom otišla u policiju to da prijavi - priča izvor srbijanskih medija.

Istraga je pokazala da je priča izmišljena, pa je protiv Elizabete S. podnesena krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja.

Više o:

Malča Srbija
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na