SRBIJA

Uhapšen pedofil: Nišlija zlostavljao djevojčicu (12), dodirivao je i nagovarao na odnos

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

Avaz.ba /Blic.rs
  • Sa maloljetnicom upoznao na ulici

    Sa maloljetnicom upoznao na ulici

    Foto: Ilustracija


Jedan Nišlija je priveden zbog pokušaja silovanja djevojčice. Nišlija N.S. (48) uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dvanaestogodišnjom devojčicom.

Pedofil se sa maloljetnicom upoznao na ulici, tako što joj je prišao i ubijedio je da počnu da se viđaju.

- Primijetio je u šetnji pored Nišave i obratio joj se riječima da je lijepa i da bi volio da se druže. Naivna djevojčica nasjela je na slatkorječive izjave, laskala joj je njegova pažnja i pristala je da se ponovo sastanu. Tokom posljednja dva mjeseca oni su se u više navrata krišom sastajali. U početku je N. S. prema njoj bio fin, a onda je počeo da je zlostavlja. Dodirivao je po tijelu i polnom organu, prikazivao joj je porno filmove i nagovarao na seksualni odnos. Međutim, djevojčica se povukla tako da do obljube nije došlo – objašnjavaju sagovornici "Blica" upoznati sa ovim slučajem.

Na svu sreću, da se nešto neuobičajeno dešava primijetili su roditelji djeteta koji su pedofila prijavili policiji. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu, piše "Telegraf".Za krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji propisana je strožija kazna zatvora ako je žrtva dijete pa N. S. prijeti robija od šest mjeseci do pet godina.

Više o temi Srbija

KOMENTAR DANA
Sijelo u Beogradu

Više o:

Srbija Niš Pedofil
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na