UBISTVO U NOVOM BEOGRADU

Ubijen član "škaljarskog klana"?

Imao lažna dokumenta kod sebe, ubica je koristio prigušivač

S uviđaja: Zločin se dogodio u garaži. Novosti.rs

A. Ka. / Novosti

12.11.2020

U garaži zgrade nedaleko od "Delta sitija" u Novom Beogradu danas oko 15:25 ubijen je muškarac. Iako je prvobitno objavljeno da je riječ o Jordanu B., ispostavilo se da su u pitanju lažna dokumenta, i da je upucani zapravo Bojan M., navodno blizak „škaljarskom klanu“, pišu "Novosti". 

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je koristio prigušivač. Bojan je, kako pišu srbijanski mediji, član kriminalne grupe Stefana Jovičića zvanog Zeka i blizak je "škaljarcima". On se navodno dovodi u vezu i sa ubijenim Aleksandrom Šarcem koji je, kako se sumnja, bio član međunarodne pljačkaške bande "Pink panteri".

Naime, Bojan M. je zajedno sa Šarcem nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezi sa ubistvima koja su organizovali Damir Hadžić i Lazar Vukićević. Hadžić je ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa Alanom Kožarom.


Na terenu su jake policijske snage i veliki broj vozila Hitne pomoći. Policija je blokirala ulaz u zgradu i garažu u Ulici Đorđa Stanojevića gde se sve dogodilo. Jedan od očevidaca je za "Novosti" rekao da je parkirao vozilo, kada je osjetio miris baruta i vidio ubijenog. Taj mladić je i pozvao policiju.

Zaposleni u lokalima ništa nisu ni čuli ni vidjeli, sve dok se nisu pojavila vozila Hitne pomoći i policija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.