OKRUŽNI SUD DOBOJ

Pritvoren pedofil iz Bosanskog Šamca zbog obljube djevojčice

Osumnjičeni 43-godišnjak od marta do avgusta prošle godine u više navrata obljubio djevojčicu

Više mjeseci zlostavljao djevojčicu. Ilustracija

Piše: O. Ma.

30.3.2021

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor M. S. (43) iz Bosanskog Šamca osumnjičenom za obljubu sa djetetom mlađim od 15 godina!

Kako je saopštilo Okružno javno tužilaštvo u Doboju osumnjičenom pedofilu se na teret stavlja da je od marta do avgusta prošle godine u više navrata obljubio maloljetnu djevojčicu.

- Osumnjičeni je na području opštine Šamac u više navrata, u namjeri namjeri zadovoljenja svog polnog nagona, izvršio obljubu sa djetetom mlađim od petnaest godina, znajući da je oštećena dijete mlađe od petnaest godina i da postoji velika nesrazmjera u zrelosti i uzrastu između njih dvoje - saopšteno je iz OJT Doboj.

Pedodil je uhapšen krajem prošle sedmice, a nakon saslušanja tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi pritvor, što je prihvatio sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju.

- Pritvor je određen zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i da će ponoviti krivično djelo - navode u tužilaštvu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.