DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU

Oteli novac za isplatu penzija pa pobjegli s terencem bh. registarskih oznaka

Prilikom pljačke radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je teško ranjen te je naknadno preminuo

A. Ka. / Antena M

Nakon pljačke zapalili vozilo

Foto: Onogošt.me


Nepoznati pljačkaši, koji su jutros u Nikšiću opljačkali vozilo koje prevozi novac, pobjegli su s lica mjesta s terencem BiH tablica, piše Antena M.

Portal Onogošt.me objavio je fotografiju zapaljenog vozila za koje je sumnja da je korišteno prilikom pljačke jutros u Nikšiću. Prilikom pljačke radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je teško ranjen te je naknadno preminuo.

Do oružane pljačke nove pošte, u ulici Jola Piletića, došlo je jutros oko devet sati, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili Mrdaka, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu i za sada se ne zna koliko su novca odnijeli. Crnogorski mediji prenose da se radi o oko 400.000 eura. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen jutros zbog isplate penzija.

Iz Uprave policije je saopćeno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog djela.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici, a na licu mjesta je obavljen uviđaj.

Više o:

Nikšić Crna Gora
NA VRH

Podijeli članak na