NOVI DETALJI

Drogirani Trebinjac djevojci slagao da je policajac, pa je oteo

Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod Z. V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga

A. Ka. / Nezavisne

Policija privela osumnjičenog

Foto: Ilustracija


Trebinjac Z. V. uhapšen je nakon otmice djevojke J. B. iz Trebinja koju je lažnim predstavljanjem kao policijski inspektor ugurao u auto, a na teret mu se stavlja još i pokušaj otmice, također, sugrađanke N. V. iz Trebinja, pišu "Nezavisne".

U saopćenju Policijske uprave Trebinje, koja je mladića uhapsila nakon otmice djevojke, navodi se da se prvi pokušaj u kome nije uspio prevariti djevojku N. V. desio 17. novembra ove godine, ali je u nedjelju navečer oko 22 sata, "protivpravno lišio slobode lice inicijala J.B. iz Trebinja".

- Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22:30 sati na putu za Grad sunca, pronašli J. B. - navodi se u policijskom saopćenju.

Sve se dešavalo nakon koncerta Bobana Rajovića u Trebinju kada je mladić prišao žrtvi, predstavivši se da je policijski inspektor i da je ona sumnjiva, pa rekao da će, ako ne uđe u njegov automobil na razgovor, zvati policijsku patrolu i uhvativši je za kosu ugurao u auto.

Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod Z. V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga.

NA VRH

Podijeli članak na