MUP KANTONA SARAJEVO

Policija imala pune ruke posla: Uhapšeni lopov i diler, opljačkane dvije trgovine

Policija traga za četvoricom razbojnika

Policija intervenirala u zbog više događaja. Ilustracija

B. C.

19.3.2022

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo tokom jučerašnjeg dana imali su pune ruke posla. 

Službenici Policijske stanice Centar Sarajevo jučer su u u 13:30 sati, uhapsili B. B iz Sarajeva, zbog krađe iz ranijeg perioda. Nakon završene kriminalističke obrade u 16:50 sati je otpušten iz policijskih prostorija. 

Policija u Vogošći u jučer je  u 17:25 sati, u ulici Nova cesta bb, uhapsila  A. M. iz Vogošće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanje i omogučavanje uživanja opojnih droga. Prilikom pretresa kod njega je pronaden i oduzet jedan pvc paketić bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid. 

U Hadžićima je jučer u 17:50 sati policiji prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca prijeteći pištoljem izvršili razbojništvo u prodavnici ,,Sloga marketi" u ulici Binježevo. Iz prodavnice je ukraden novac, a policija traga za razbojnicima.

Dvojica nepoznatih muškaraca su u 21 sat, prijeteći nožem izvršila razbojništvo u prodavnici ,,Mercator", u ulici Topal Osman Paše, općina Novo Sarajevo. Tom prilikom su ukrali novac. Policija je obavila uviđaj i traga za razbojnicima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.