PANČEVO

Stravični detalji mučenja: Nadi je čaršafom uvio glavu, ostavio joj oči otvorene i pržio ih sonom kiselinom

Ostavio je bez pomoći u stanju opasnom za život i zdravlje u prilikama koje je sam prouzrokovao

Nakon svađe zatvorio nesretnu ženu i mučio je. Ilustracija

E. Ma.

4.5.2022

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnijelo je optužni prijedlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Zorana.K. zbog nasilja koje je počinio nad Nadom S. 

On je, kako Telegraf.rs saznaje, prije mjesec zarobio Nadu u svom stanu u Pančevu kojoj je, kako se navodi, obmotao glavu čaršafom i ostavio oči i nos nepokrivene, a potom joj sipao kiselinu u oči.


Nakon svađe Zoran je zatvorio Nadu S. u stan

- Nakon svađe Zoran je zatvorio Nadu S. u stan u kojem je boravio u Pančevu, a potom je gurnuo na krevet. Prvo je vrijeđao, a potom pocijepao čaršaf i istim joj obmotao glavu na način da su joj ostali nepokriveni oči i nos, a potom joj je u tri navrata otvorio oba oka i sipao sonu kiselinu. Ona ga je molila da je preveze u bolnicu. Ostavio je bez pomoći u stanju opasnom za život i zdravlje u prilikama koje je sam prouzrokovao - rekao je izvor iz istrage za Telegraf.rs.

Nesretna žena primljena je u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan prije dvije sedmice i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči.



Opasnost od bjekstva

Ona je potom rekla da se plašila Zorana i da zato u prvi mah nije htjela da kaže da joj je on nanio povrede.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo je Sudu da se pritvor u kome se okrivljeni Z.K. trenutno nalazi, produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva i osobite okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo i da se okrivljenom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i šest mjeseci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.