ŠTA SE DOGODILO MLADIĆU

Novi detalji: Almedin Dugalić slavio rođendan s četiri prijatelja, nakon što mu je pozlilo dvojica pobjegla iz kuće

Ali istina je da mu je veoma brzo pozlilo, on je zvao svog oca "babo, babo, nije mi dobro", kaže naš izvor

E. T.

Nikada ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema

Foto: Avaz


Portal "Avaza" došao je do novih saznanja u slučaju smrti mladića Almedina Dugalića (18) iz Tešnja. Kako je ranije za naš portal kazao Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDK, tokom dana bit će poznati rezultati obdukcije nesretnog mladića. 

Mladić Almedin Dugalić je proslavu rođendana organizirao u svojoj kući a pored njega prisustvovali su i njegovi drugovi, njih četvorica. 

- On je bio kod kuće. Sa njim su bili njegovi prijatelji. Svi su ispitani u policiji. Bila su četvorica prijatelja, on je bio peti. Neka sada policija radi svoj posao. Ali istina je da mu je veoma brzo pozlilo, on je zvao svog oca "babo, babo, nije mi dobro". Njegovo tijelo je vrlo brzo poprimilio crnu boju. Njega su kola hitne pomoći odvezli, nažalost nije mu bilo spasa. Sve je trajalo sat vremena - govori izvor portala "Avaza".

Ono što smo također saznali, da su među njegovim prijateljima bili dvojica mladića koji su sinovi policajaca.

- Oni su svi privedeni i na ispitivanju. Dvojica su pobjegla iz kuće kada je Almedinu pozlilo. Policija ih je pronašla... Ko zna šta mu se desilo, vidjet ćemo šta će nam policija reći odnosno čekamo nalaz obdukcije. On nikada ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema - kaže naš sagovornik.

NA VRH

Podijeli članak na