U SPLITU

Matej Periš danas će biti ukopan na groblju Lovrinac, otac Nenad uputio molbu prije sahrane

Njegova će porodica primati sućut, a zatim je planirana misa na Neslanovcu

A. O.

23.5.2022

Matej Periš. ARHIV

Mladić iz Splita Matej Periš, čije je beživotno tijelo pronađeno na Adi Huji u Beogradu danas će biti ukopan na groblju Lovrinac.

Podsjećamo, Nenad Periš, Matejev otac, zahvalio se svima na podršci koju je dobivao tokom pet mjeseci potrage sa sinom te zamolio javnost i novinare da se pogreb održi u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

- Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali još jednom vas molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sprovoda našeg Mateja te događaja uz pokop. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i ime svoje obitelji zahvaljujem - napisao je Nenad Periš.

Sprovod Mateja danas će biti na groblju Lovrinac. Njegova će porodica primati sućut, a zatim je planirana misa na Neslanovcu.

Matej će biti pokopan ondje gdje je pokopan i njegov najbolji prijatelj, koji je poginuo na motoru nekoliko mjeseci prije Matejevog nestanka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.