AVAZ SAZNAJE

Brat ubice iz Gorice kod Gruda završio na psihijatriji

Jozo Jasak izvršio je napad u kojem su smrtno stradali Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a još dvije osobe su ranjene

M. Smajkić

Jasak: Pucao iz automatske puške

Foto: Avaz


U pucnjavi koja se dogodila u mjestu Gorica kod Gruda oko 2 sata iza ponoći ubijene su dvije osobe i još dvije ranjene. Ranije smo objavili identitet muškarca koji je izvršio napad. Radi se o 50-godišnjem Jozi Jasaku.

Jozo Jasak izvršio je napad u kojem su smrtno stradali Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a još dvije osobe su ranjene, nakon što je otvorio vatru iz automatske puške.

Iako se danas iznosilo da je slobode lišen D.J. (54), brat Joze Jasaka (50) koji je u Gorici kod Gruda usmrtio dvije osobe, kako "Avaz" saznaje, on je bio priveden radi ispitivanja na okolnosti događaja, a upitno je to je li bio na licu mjesta u kobnom trenutku.

Naime, nedugo nakon što je priveden u policijske prostorije, vjerovatno, zbog zločina koji je počinio njegov brat, D.J. je zapao u teško psihičko stanje nakon čega je, kako nam je neslužbeno potvrđeno, hospitaliziran na Klinici za psihijatriju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

NA VRH

Podijeli članak na