UPRAVLJALA ŠKODOM

Poznat identitet žene koja je jutros stradala kod Laktaša

Uviđaj na licu mjesta nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vrećo Dalibor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Banja Luka

Sa mjesta nesreće. Banjaluka.net

E. Ć.

26.8.2022

Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Laktaši, u mjestu Trn, danas, oko 09:10. sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovali su: putničko vozilo marke "Škoda" kojim je upravljala Ljiljana Glišić, rođena 1951.godine, iz Banje Luke i putničko motorno vozilo marke "Audi Q 7" kojim je upravljao Miroslav Stolić, rođen 1982.godine, iz Banje Luke.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradala Ljiljana Glišić, a vozač putničkog motornog vozila marke "Audi Q7" Miroslav Stolić je zadobio tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta nesreće obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vrećo Dalibor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS - saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.