HAPŠENJE U BANJOJ LUCI

Pijani Trebinjac divljao u kafani, vrijeđao patrolu i napao jednog policajca

Odbio da na uvid pokaže dokumenta

Policija uhapsila muškarca iz Trebinja. Ilustracija

B. C.

5.9.2022

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka, danas su uhapsili P. B. iz Trebinja zbog  sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

- Nadležnoj policijskoj stanici, 03.09.2022. godine oko 14.45 sati, prijavljeno je da nepoznato muško lice narušava javni red i mir u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u ulici Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića, Grad Banja Luka. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i zatekli navedeno lice u vidno alkoholisanom stanju. Po uočavanju policijskih službenika isti ih je počeo vrijeđati, te je odbio da na uvid pokaže lična dokumenta, a potom je fizički napao jednog policijskog službenika, oglušavajući se o zakonito izdato naređenje- navodi se u saopćenju PU Banja Luka. 

Uhapšeni P.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno 2,02 promila alkohola u organizmu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica P. B. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

                                                                                     

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.