OBJAVLJENA U NOVINAMA

Nova smrtovnica vođi Škaljarskog klana: Brat je bratu uvijek odan

Inače, dan nakon ubistva osvanula je umrlica putem koje se oglasio Balša Đuranović

Jovan Vukotić. AGENCIJE

A. O.

10.9.2022

Nakon što je Jovan Vukotić, vođa Škaljarskog klana brutalno likvidiran u četvrtak pred trudnom suprugom i djetetom u Istanbulu, njegovi prijatelji i porodica se opraštaju od njega.

U dnevnim novinama pojavila još jedna smrtovnica sa misterioznom porukom.

- Krv nije voda, brate, brat je bratu uvijek odan - stoji u posljednjem pozdravu Vukotiću u jednim dnevnim novinama, a smrtovnicu potpisuje AD Rožaje.

Smrtovnica izašla u novinama. AGENCIJE

Inače, dan nakon ubistva osvanula je umrlica putem koje se oglasio Balša Đuranović, kum ubijenog navodnog vođe "Škaljarskog klana".

- Kume moj ostalo je milion pitanja i milion nedorečenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i Lenu. A Igora ću nastaviti da savjetujem kao što sam i tebe kroz cijeli život - u potpisu Balša.

Podsjetimo, sukob Škaljarskog i Kavačkog klana datira iz 2014. godine kad je nestalo 300 kilograma kokaina u Valensiji. Do danas je ubijeno više od 50 pripadnika obje kriminalne organizacije. 

Posljednji u nizu je Jovan Vukotić koji je likvidiran u Istanbulu. Vukotić se navodno vozio automobilom sa suprugom i djetetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima. Ispalili su pet hitaca iz pištolja od kojih su četiri pogodila vođu škaljarskog klana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.