NASELJE VRAPČE

Užas u Zagrebu, pas napao djecu: Prvačića izgrizao po tijelu

Pas je napao djecu ispred osnovne škole

Kako tvrde čitatelji, ovo nije prvi napad ovog psa. Ilustracija

H. J. I. / 24sata

23.9.2022

Zagrebačka policija potvrdila je za 24sata incident u Gornjem Vrapču u petak ujutro. Kako su im ispričali čitatelji, pas je napao djecu ispred osnovne škole, a najgore je prošao prvačić kojeg je pas izgrizao po tijelu.


Vlasnik više puta upozoren

- Nije mu prvi put da napada ljude. Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira - ispričao je čitatelj i dodao kako je pas napao i curicu. Policija je potvrdila da su dobili dojavu o napadu te da utvrđuju sve okolnosti.

Dobili su i potvrdu direktorice osnovne škole, koja je za 24sata rekla kako je sve bilo izvan dvorišta škole i kako sarađuju s policijom.

Kako tvrde čitatelji, ovo nije prvi napad ovog psa te je vlasnik više puta upozoren.

U Facebook grupi "Zakaj volim Vrapče" mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice.


Pas napao i curicu

Pričali smo sa svjedokom napada.

- Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. 

Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema kući valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga - ispričao je otac. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.