KRVAV SLUČAJ

Ušao u kuću silovao dijete i ubio još tri žene

Incident se dogodio u subotu 18. februara oko 22:30 uveče u kući u gradu Galina Park

Usmrtio je 19-godišnju djevojku za koju vlasti vjeruju da je bila trudna. Screenshot

E. A. / Srbija danas

4.3.2023

Četvoro ljudi je mrtvo nakon ubistva i samoubistva u Teksasu.

Incident se dogodio u subotu 18. februara oko 22:30 uveče u kući u gradu Galina Park. Prema šerifu Edu Gonzalesu, muškarac je počeo da puca na nekoliko žena koje su bile u kući, prenosi Srbija danas.

Istrčala bez odjeće na sebi

Usmrtio je 19-godišnju djevojku za koju vlasti vjeruju da je bila trudna, a potom je pucao na još dvije, nakon čega je napastvovao 12-godišnju djevojčicu.

- Nakon toga je rekao 12-godišnjakinji da bježi iz kuće, pa je ona istrčala iz doma bez ikakve odjeće na sebi – rekao je Gonazels.

Kako prenosi Khou.com, djevojčica je stigla da uzme jednogodišnju bebu iz kuće dok je bježala tražeći pomoć. Šerif je rekao da je nakon toga policija Galina Parka došla na mjesto zločina i pronašla troje ubijenih tinejdžerki.

Prebačena u bolnicu

Muškarac, koji je bio u kasnim 30-tim godinama, također je bio mrtav. On je očigledno izvršio samoubistvo, rekle su vlasti. Šerif je rekao da je muškarac bio u vezi sa vlasnicom kuće, majkom 19-godišnjakinje, i da on nije bio otac bilo koje od ubijenih tinejdžerki.

Gonzales je takođe pomenuo da je beba koja je spašena iz kuće bila dijete ubijene 19-godišnjakinje. Napadnuta 12-godišnja djevojčica je prebačena u bolnicu.

- Ovo je tragična situacija. Nema smisla – rekao je Gonzales, dodajući da istražitelji pokušavaju da sastave sve djeliće ovog slučaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.