PREDAO SE POLICIJI

Ovo je osumnjičeni za ubistvo u Pirotu: Bivšu partnerku upucao u glavu dok je kupovala voće

Prema riječima očevidaca u jednom trenutku se samo čuo pucanj, a u sljedećem se S. M. samo srušila na gajbe

Sam se prijavio policiji. Telegraf.rs

E. A.

5.3.2023

Policija u Pirotu uhapsila je danas M.M. (55) zbog sumnje da je u centru tog grada, usred pješačke zone, ubio svoju bivšu partnerku S.M. (47).

Prema riječima očevidaca u jednom trenutku se samo čuo pucanj, a u sljedećem se S.M. samo srušila na gajbe iz kojih je birala voće. Niko nije ni vidio napadača.

Pala preko gajbi

- Ona je došla do tezge ispred prodavnice i počela je da bira voće. Bila je pola metra od mene. U tom trenutku je telefonom pričala sa nekim i pitala je šta da kupi. Ja sam se zagledao negdje, kad sam u jednom trenutku sam začuo pucanj, strašan. Mislio sam da sam mrtav, da je mene neko ubio. Tog čovjeka više nisam vidio. Iz prodavnice je izašla prodavačica i rekla: "Jao, leži u krvi jedna žena!". Ona je pala preko gajbi koje su također popadale. Vidio sam je i ja, ležala je u lokvi krvi. Bila je upucana u glavu - ispričao je očevidac Svetomir Jovanović.

Na licu mjesta preminula. Telegraf.rs

Predao oružje

Međutim, M.M. se nakon krvavog pira sam prijavio policiji, i prema nezvaničnim informacijama, predao oružje iz kojeg je počinio ubistvo.

Kako je Telegraf.rs objavio, S.M. je zadobila prostrijelnu ranu glave i preminula je na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, M.M. je prema S.M. navodno bio nasilan i imao je zabranu prilaska. Pojedini mediji pišu i da ima kriminalni dosije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.