DJELOVAO INSTINKT

Srbijanac pobjegao policiji u Kolumbiji, za njega tvrde da je narkobos

Zatražio dozvolu da kupi flašu vode i u sekundi otišao

Pobjegao službenicima za migraciju. Policía Nacional de Colombia

B. C. /Telegraf.rs

20.5.2023

Malo pomalo otkriva se više detalja o srpskom državljaninu koji je pobjegao od službenika za migracije kada su sprovodili kroz proceduru deportacije na aerodromu "Hose Marija Kordova" u Kolumbiji. Od njih je zatražio dozvolu da kupi flašu vode i u sekundi otišao. Pobjegao je kroz kapiju 2, gdje ga je čekao kombi. Ispostavilo se da je Antun Mrdeža (47) narkobos u Evropi.

Italija podnijela zahtev za ekstradiciju

Čini se da sve ukazuje da je on narkokralj, čija je kriminalna struktura transnacionalna i posvećena trgovini kolumbijskim kokainom, heroinom i hašišom, piše El Tiempo.

Antun Mrdeža (47) uhvaćen je pre osam dana kada je ušao u Kolumbiju iz Punta Kane, Dominikanska Republika. Tada je Italija podnijela zahtev za ekstradiciju, ali pošto procedura nije završena, Migracija je odlučila da nastavi sa protjerivanjem.

Srbin je pobjegao kada je Nacionalna policija njegov slučaj predavala službenicima za migracije, zbog čega je imigraciona institucija pokrenula administrativnu istragu.

Kombi napušten je u ruralnoj oblasti

Kombi Audi napušten je u ruralnoj oblasti autoputa koji vodi do Guarne, istočna Antiokuia.

Policija Antiokuia istražuje slučaj i uverila se da je registaracija sa slovima JZO iz Medeljina, uvezena u zemlju 17. marta 2021., te da je to učinila mlada žena, žrtva oružanog obračuna.

Za sada, u toku je potraga za bosom, koji je u zemlji bio poznat kao Nikola Boroš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.