JEDNA OSOBA UHAPŠENA

Video / Pogledajte kako je zapaljen skupocjeni automobil Denisa Stojnića

Na vozilu su bile njemačke registarske oznake

Omar Mehmedbašić i Denis Stojnić. Avaz

22.9.2023

Policija u Sarajevu uhapsila je muškarca za kojeg se sumnja da je u julu zapalio automobil u vlasništvu sarajevskog ugostitelja i MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal „Avaza“ iz MUP-a Kantona Sarajevo

U sedmom mjesecu 2023. godine na području Općine Centar zapaljen je skupocjeni automobil u vlasništvu Denisa Stojnića. Nakon istrage, sarajevski policajci su identifikovali i uhapsili počinitelja. Šteta na automobilu je 300.000 KM.

Podmetanje požara

Kako je potvrdila glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić, osumnjičeni za podmetanje požara na automobilu “Audi RSQ8” koji je u vlasništvu sarajevskog ugostitelja i MMA borca Denisa Stojnića lišen je slobode. Radi se u muškarcu rođenom 1983. godine.

- Lišen je slobode muškarac 1983. godište zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti u julu ove godine u općini Centar-kazala je za portal "Avaza" Mersiha Novalić, portparol MUP-a KS.

Njemačke registarske oznake

Riječ je o opsežnoj istrazi koja je rezultirala hapšenjem, a koju su predvodili policijski službenici Policijske uprave Centar, uz nalog kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Na vozilu su bile njemačke registarske oznake.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.