AKCIJA "ULICA 2023"

U Trebinju uhapšena četvorica dilera drogom: Oduzeti spid, kokain, ekstazi i marihuana

Izvršeni pretresi na pet lokacija u gradu

Privođenje osumnjičenih. ATV

SRNA

26.10.2023

Policija u Trebinju uhapsila je danas četiri lica osumnjičena za neovlaštenu prozvodnju i promet opojnih droga, u okviru operativne akcije "Ulica 2023" tokom koje su izvršeni pretresi na pet lokacija u gradu.

Podneseno šest izvještaja

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su u toj akciji uhapšena lica čiji su inicijali D.K, M.Ć, I.A i D.V.

U operativnoj akciji "Ulica 2023" ukupno je evidentirano 40 prekršaja i šest krivičnih djela neovlaštena prozvodnja i promet opojnih droga, za koje je podneseno šest izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv sedam lica.

- Oduzeto je 183,6 grama droge amfetamin - spid, 10,8 grama kokaina, 144,8 grama marihuane, 11 tableta ekstazija, 21,4 grama smeđe praškaste materije, 4,5 litra nepoznate žute tečnosti, vaga za precizno mjerenje, dvije detonatorske kapisle i jedna elektro-detonatorska kapisla- naveli su iz policije.

Dokumentovanje prekršaja

Operativna akcija je počela 20. jula i usmjerena je na suzbijanje ulične preprodaje opojnih droga na području Trebinja, dokumentovanjem prekršaja prema Zakonu o javnom redu i miru Srpske i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH i krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.