SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN

Teška saobraćajna nesreća kod Tuzle: Sudarili se kamion i vozilo, vozač automobila poginuo

Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i istražitelji OKP PU Tuzla, te je obaviješten i dežurni tužilac KTTK-a

Sa lica mjesta. Crna hronika

23.11.2023

Na magistralnom putu M-18 u mjestu Bosanska poljana (između petlje Šićki Brod i Husina), Grad Tuzla, danas oko 17 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo "Mercedes" kojim je upravljao vozač S.B. iz Osmaka i putničko motorno vozilo "VW Polo" kojim je upravljao zasad NN vozač koji je poginuo na licu mjesta.

-  NN vozač smrtno je stradao na mjestu događaja, što je izlaskom na lice mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla. Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i istražitelji OKP PU Tuzla, te je obaviješten i dežurni tužilac KTTK-a. Trenutno, od u toku je uviđaj kojim na mjestu događaja rukovodi dežurni tužilac, a isti provode istražitelji i krim tehničar OKP PU Tuzla - navode iz MUP-a TK.

Zbog uviđaja je saobraćaj na navedenom putnom pravcu na potezu Husino - petlja Šićki Brod u potpunosti obustavljen od 17 sati i odvija se alternativno pravcima Husino- Miladije - Siporex i obratno. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.