BANJA LUKA

Objavljen snimak napada na advokaticu Kisin-Zagajac

U blizini mjesta događaja navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog

Verbalni napad na advokaticu. Nezavisne novine

S. S.

29.11.2023

Banjalučka advokatica Jovana Kisin Zagajac izjavila je da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjoj Luci fizički i verbalno napao muškarac, a policija je jučer uručila prekršajni nalog J.M. iz Banje Luke zbog počinjenog prekršaja vrijeđanje.

"Nezavisne novine" su u posjedu snimka ovog incidenta.

Kako su saopćili iz Policijske uprave Banja Luka, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 15:20 sati, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave u Ulici Veselina Masleše nepoznato lice napalo.

- Policijski službenici su izašli na lice mjesta, kojom prilikom su došli do saznanja da se oštećeno lice u navedenoj ulici mimoišlo sa nepoznatim muškim licem koje se nedolično ponašalo, na način da je upućivalo pogrdne riječi i izraze, te gestikuliralo rukama u pravcu oštećenog lica što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj uznemirenosti. U blizini mjesta događaja navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog - navodi se u saopćenju policije.

Podsjećamo, Kisin Zagajac izjavila je za "Nezavisne novine" jučer da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjoj Luci fizički i verbalno napao muškarac za kojeg su joj u policiji rekli da je od ranije poznat policiji, o čemu je pisala na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.