SKRIVENE U BUNKERU

Uhapšene dvije osobe u Podgorici: Zaplijenjeno 6.000 šteka cigareta

Obojica privedenih muškaraca su iz Rožaja

Zaplijenjene cigarete. MUP Crne Gore

B. C.

8.12.2023

Policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala Crne Gore su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije jučer u naselju Zlatica u Podgorici kontrolisali i lišili slobode A.D. (29) i R.D. (30) koji se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu i tom prilikom zaplijenili 6.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti približno 18.000 eura.

Naime, jučer u ranim jutarnjim satima policijski službenici kontrolisali su vozilo kojim je upravljao A.D., a s kojim se u vozilu nalazio i R.D., oba lica iz Rožaja. U priključnom vozilu pronađen je skriveni bunker sa 6.000 šteka cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu. Oni nisu posjedovali dokaz o porijeklu robe u odnosu na spomenute cigarete, kao ni ovlašćenje za trgovinu.

Bunker u priključnom vozilu pun cigareta. MUP Crne Gore

A.D. i R.D. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

Sektor za borbu protiv kriminala će nastaviti s intenzivnim aktivnostima s ciljem suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba i suzbijanja svih pojavnih oblika krijumčarenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.