IMALI BOGATU PONUDU

Pala hrvatska "Pablita Eskobar" i njen mladi partner: Pakovali drogu na zanimljiv način

Policija je u četvrtak objavila šta je sve pronašla u stanu na obodima Zagreba

Pala hrvatska "Pablita Eskobar" i njen mladi partner. Policijska uprava zagrebačka

H. J. I.

18.1.2024

Zagrebačka policija u naselju Stenjevec naišla je na interesantno pakovan ulov. Domišljata 45-godišnjakinja i mlađi muškarac (28) u kinder jajetu su sakrili tri vrećice ispunjene kokainom, a to je samo mali dio njihovog pozamašnog "asortimana", javlja Dnevno.hr.

Policija je u četvrtak objavila šta je sve pronašla u stanu na obodima Zagreba. Detaljno saopštenje prenosimo u cijelosti. 

Prodavali marihuanu i kokain

- Sumnja se da su, od tačno neutvrđenog dana pa sve do 16. januara 2024. godine, protivno odredbama člana 3. Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga, na za sada neutvrđen način, a radi dalje preprodaje, nabavljali i skladištili marihuanu i kokain koje su potom u stanu na Stenjevcu skrivali, vagali i prepakirali, a potom i preprodavali.

- Policijski službenici su na osnovu naloga Županijskog suda u Zagrebu obavili pretragu stana na Stenjevcu, te je pronađena jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 148 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 505 grama, jedna vrećica ispunjena s MDMA ukupne težine 80 grama, jedno kinder jaje žute boje u kojem su se nalazile tri vrećice ispunjene kokainom pojedinačnih težina 0,8 grama, 0,75 grama i 0,40 grama, jedna vrećica ispunjena kokainom ukupne težine 34,92 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 12,81 grama, jedna kutijica u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 6,29 grama, dvije digitalne vage, uređaj za vakumiranje i vrećice za vakumiranje i sedam komada municije - navodi policija.

Pronađena tri mobitela

- Policijski službenici su ujedno obavili i pretragu putničkog automobila marke "Kia" te su pronađena tri mobilna uređaja koja su od 45-godišnjakinje i oduzeta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 45-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava podnijeta je opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu u Zagrebu. Osumnjičeni 28-godišnjak će, zbog ranije mu izrečene kazne zatvora, biti predan nadležnom tijelu - zaključuje se u saopštenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.