IZ TRIRA

Dvojac iz Njemačke pijan napao policajce u Livnu

Nakon što su policijski službenici uspjeli navedene osobe staviti pod kontrolu, isti su sprovedeni u PP Livno

Policjajci napadnuti. Bljesak.info

S. S.

27.2.2024

Prilikom obavljanja službenih radnji u Ulici župana Želimira u Livnu fizički je napadnuta policijska patrola PP Livno. 

Kako navode iz MUP-a Livanjskog kantona, jučer u ranim jutarnjim satima policija je zaustavila motorno vozilo marke "Audi 8", njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 27-godišnja osoba s prebivalištem u Kupresu, a u vozilu su se nalazili 25-godišnji D. M. iz Trira, Republika Njemačka, i 40-godišnji D. M. rođen u Kupresu, a nastanjen u Triru, Republika Njemačka.

Prilikom obavljanja službene radnje alkotestiranja vozača, gdje je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, putnici su izašli iz automobila te su počeli vrijeđati, omalovažavati i upućivati prijetnje policijskim službenicima. 

U jednom trenutku 25-godišnji D. M. udario je jednog od policijskih službenika u glavu, a 40-godišnji D. M. s obje ruke uhvatio je za vrat drugog policijskog službenika, pri čemu su policijski službenici zadobili tjelesne povrede koje su im konstatirane i sanirane u Domu zdravlja i Kantonalnoj bolnici u Livnu. 

Nakon što su policijski službenici uspjeli navedene osobe staviti pod kontrolu, isti su sprovedeni u PP Livno, gdje je nad njima zavedena kriminalistička obrada zbog postajanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo "napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.