OTKRIVENI NOVI DETALJI

Ubistvu žene u Novom Sadu prethodila rastava koju krvnik nije mogao preboljeti

Jožef je Aranku izbo šest puta i to pred njenom sestrom

Ubijena žena. Facebook

Z. K.

21.4.2024

Ubistvu Aranke A. (29) juče u Novom Sadu, prethodila je rastava. Aranku je nožem ubio bivši muž Jožef. F (36), koji je potom pokušao da izvrši samoubistvo. Blic saznaje da su se žrtva i krvnik juče sreli radi pokušaja pomirenja.

Tri kćerke

Tome svjedoče i objave koje je osumnjičeni Jožef postavljao na društvene mreže.

Kako se može vidjeti, on je dan prije tragedije, u petak 19. aprila postavljao objave sa fotografijama Aranke i to čak 33 objave u tom jednom danu. Posljednja među njima je niz od 69 fotografija od kojih se na nekoliko nalaze njihove tri kćerkice.

Svemu ovome je prethodio i niz videa koje je Jožef emitovao uživo na kojima se mahom u kadru vidi on sa kćerkicama, dok na poslkednjem jedna od njih bez riječi plače. Komšije su na mjestu ubistva u Novom Sadu svjedočile da se par posvađao svega desetak dana prije ovog događaja, a srećom njihova djeca nisu prisustvovala jučerašnjim scenama, jer su se nalazila kod bake sa očeve strane u novosadskom naselju Bangladeš.

Zajedničke fotografije

Tome u prilog govori i činjenica da je pokojna Aranka početkom mjeseca, tačnije 6. aprila postavljala komentare u vidu poljubaca na zajedničke fotografije koje je objavljivao njen muž.

Podsjetimo, Jožef je Aranku izbo šest puta i to pred njenom sestrom, koja je bezuspješno pokušala da je odbrani od napada. Komšije kažu da su se muškarac i žena često svađali, a prije desetak dana su se rastali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.