JEDAN OD NAJBOGATIJIH

Napustio posao koji mu je donio bogatstvo, a sad uživa s ljepoticom koja mu je razorila brak

Milijarder Džef Bezos trenutno odmara u meksičkom gradu Kabo San Lukas gdje je otputovao s djevojkom Loren Sančez

Džef Bezos i Loren Sančez: Ljubav još traje. Agencije

L. K. P.

20.2.2021

Milijarder Džef Bezos (Jeff, 57)uslikan je u javnosti prvi put nakon što je svojevoljno odstupio s mjesta izvršnog direktora kompanije "Amazon" koju je osnovao 1994. godine.

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu trenutno odmara u meksičkom gradu Kabo San Lukas gdje je otputovao s djevojkom Loren Sančez (Lauren Sanchez) zbog koje se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos (McKenzie) nakon 26 godina braka. Ona je zbog Bezosa ostavila supruga Patrika Vajtsela (Patrick Whitesell).

Njih dvojica su se u prošlosti družili, ali se ne zna kada je tačno počela afera između Bezosa i Sančez.

Nekadašnji ljubavnici, koji su se godinama viđali iza leđa svojih bračnih partnera, snimljeni su kako uživaju na luksuznoj jahti i opušteno šetaju gradom sa sladoledima u ruci.


Bezos i Sančez. Agencije

Oboje su bili opušteno obučeni i nisu se obazirali na paparace jer više ne moraju da skrivaju svoju vezu, a nedavno se šuškalo i da su se vjerili.

Podsjetimo, Džef i Loren prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije vjerovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svijetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.