POSLIJE INTERVJUA

"Planule" stolice na kojima su sjedili Megan i Hari kod Opre: Kompanija u šoku, ne mogu da isporuče

Čini se da su Megan i princ Hari gurnuli brend na način koji niko nije očekivao

Megan i Heri. Agencije

A. Ka.

11.3.2021

Christopher Knight, glumac koji je tumačio srednjeg brata u televizijskoj seriji "The Brady Bunch", objavio je da pletene i bagremove stolice koje služe za baštu, a koje prodaje njegova kompanija za namještaj, nisu više dostupne za prodaju na sajtovima kao što su Overstoc i Amazon.

Namještaj kompanije Christopher Knight Brands rasprodat je nakon što je bio istaknut tokom intervjua Opre Vinfri sa Megan i Harijem.

Gurnuli brend

- U Oprinom senzacionalnom intervjuu sa princom Harijem i vojvotkinjom Megan, pomislili biste da namještaj uopšte nije primjećen... čak ni ja to nisam mislio - napisao je Najt na Facebooku.

- Počastvovan sam što su baštenske stolice iz moje kolekcije postale sjedište najfascinantnijih poznatih sjedišta u novijoj historiji. Čini se da su Megan i princ Hari gurnuli brend na način koji niko nije očekivao - naveo je.

Komplet, koji košta 554 dolara, korišten je tokom intervjua gdje je par otkrio šokantne navode o rasizmu u palati i razlogu zašto su se povukli. Intervju je privukao veliku publiku sa oko 17,1 miliona gledalaca u nedjelju navečer u SAD i 11 miliona u Velikoj Britaniji narednog dana.


Iako se proizvodi brenda često pojavljuju u filmovima, rijaliti TV emisijama i segmentima intervjua, portparol je rekao da kompanija nije bila svjesna nove popularnosti odmah.

Za razliku od svih prethodnih, ovaj put namještaj je prerastao odjeću i postao dio priče - rekao je portparol kompanije.

- Čini se da sve što kraljevski par kaže, urade ili dodirnu privuče interes. Odgovor na društvenim mrežama bio je izuzetan, ali i dalje smo iznenađeni tolikim interesovanjem.

Velika pažnja

Komplet stolica dio je kolekcije koja je prvi put predstavljena ove sezone.

- Iako se već dobro prodavao i sticao veliku potražnju, pažnja koju je ovaj poznati intervju donio proizvodu ubrzala je prodaju iznad onoga što je iko mogao da očekuje - rekao je portparol.

Knight je 1988. godine napravio pauzu od glume da bi nastavio poslovnu karijeru. Postao je preduzetnik, pokrenuvši kompaniju za 3D grafiku, a kasnije je lansirao svoj brend nameštaja 2012. godine. Šest godina kasnije, predstavio je kolekciju proizvoda, uključujući posteljinu, stolove i posuđe od stakla.

U 2019. godini, Knight se vratio na mali ekran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.