UŽASNA SMRT

Piton dug skoro sedam metara progutao ženu: Mještani ga morali razrezati

Zapanjeni smo, ispostavilo se da je žena koju smo tražili bila u želucu zmije, rekao je jedan od svjedoka

A. O.

26.10.2022

Sa lica mjesta. PRINTSCREEN / NEW YORK POST

U pitonu dugom 6,7 metara pronađeni su ostaci žene. To se dogodilo u Indoneziji, a ogromna zmija je nesretnu 54-godišnju ženu, identificiranu kao Jahrah, cijelu progutala, rečeno je za CNN.

Potraga za ženom pokrenuta je nakon što se u nedjelju nije vratila s plantaže u pokrajini Jambi. Njezin suprug je pretražio područje te je pronašao samo ženine sandale, jaknu, maramu i nož, kazao je šef policije, prenosi New York Post.


Ostaci žene pronađeni u pitonu

Suprug se idućeg dana vratio na isto područje te naletio na ogromnu zmiju čiji je srednji dio dijela bio natečen pa se vidjelo da je pojela nešto veliko, rekli su iz policije.

Na ViralPressu objavljen je video koji prikazuje čovjeka kako pažljivo koristi granu kako bi pitonu pribio glavu, a potom ga drugi udaraju po natečenom području. 

Uznemirujući snimak zatim pokazuje lokalne ljude koji su pitona razrezali i otvorili kako bi saznali je li progutao ženu.


Bila u želucu

- Zapanjeni smo, ispostavilo se da je žena koju smo tražili bila u želucu zmije - rekao je jedan od svjedoka, prenosi New York Post.

Policija kaže da je zmija vjerojatno ugrizla ženu i potom ju ugušila omotavši se oko nje prije nego ju je progutala. Procjenjuju da je za to vjerojatno trebalo najmanje dva sata.

Policija kaže da su mještani zabrinuti da u šumi postoje još veće zmije od pitona koji je progutao ženu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.