BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Ona je Ilonu Masku rodila šestero djece, a on je varao sa glumicom i ostavio bez ičega

Džastin ga je optuživala da je od nje pravio "trofejnu ženu", da ju je tjerao da se šminka, vježba i da se farba u plavo

Džastin i Ilon Mask: Razveli se poslije osam godina braka. AP

E. Ć.

2.11.2022

Najbogatiji čovjek na svijetu i vlasnik Tesle i SpaceX-a, a odnedavno i Twittera, Ilon Mask (Elon Musk) ne prestaje da šokira javnost svojim ljubavnim životom. 

Mask je svakako u centru pažnje, prije svega zbog kupovine Twittera, a potom i otpuštanja Upravnog odbora. Tu je i njegovo mijenjanje djevojaka. Jučer je sa glavne zabave povodom Noći vještica otišao sa, ni manje ni više, nego bivšom suprugom Džastin Mask (Justine) s kojom ima petero djece - blizance Grifona i Ksavijera (18), te trojke Damjana, Saksona i Kaija (16), a par je imao i sina Nevadu koji je preminuo 2002. godine od sindroma iznenadne smrti.

Tada je Džastin rekla da je Ilon njenu bol smatrao za "emotivnu manipulaciju", te da se par dugo svađao oko toga, a najbogatiji čovjek svijeta nije birao riječi kojim bi "pljuvao" bivšu. Džastin ga je optuživala da je od nje pravio "trofejnu ženu", da ju je tjerao da se šminka, vježba i da se farba u plavo.


- U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro djece. Šest sedmica kasnije, poslao mi je poruku da se vjerio s prelijepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles.

Samo šest sedmica nakon razvoda sa Džastin, Mask se vjerio sa glumicom Talulom Rajli. S njom se vjenčao, pa razveo, a onda ponovo vjenčao, da bi se par zvanično rastao 2016. godine.

Džastin je govorila kako je ona bila milijarderova "starter supruga", govoreći kako je bila uz njega dok je on bio još student, a onda mu je bila podrška kroz sve uspone i padove, da bi je on na vrhuncu slave zamijenio novim modelom.

Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

- Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru - otkrila je Džastin.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslijediti njena djeca.

S godinama je postala nesretna žena jer je Ilon prestao da bude muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtijevniji prema njoj. Tjerao ju je da postane "trofejna plavuša" - da posvjetli kosu, posveti više vremena izgledu i samo da se smješka.

Mnogi su mišljenja da je s ovim promjenama Džastin bila slika i prilika njegove ljubavnice Talule Rajli, sa kojom je varao suprugu, te da nije isključeno da je želio da njegova supruga više bude nalik ženi u koju se tada zaljubio, prenosi Wanted.mondo.rs.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.