ZBOG LJUBAVNIKA

Žena unajmila smrtonosnu zmiju da ubije momka: Inspiraciju pronašla u popularnoj emisiji

Navodno je planirala ubistvo dva mjeseca, nakon što je bila inspirisana hit TV emisijom Crime Patrol

Žena unajmila smrtonosnu zmiju da ubije momka. AP

D. R.

26.7.2023

Žena u Indiji uhapšena je jer je navodno unajmila "ukrotitelja zmija" da ubije svog momka, navodno inspirisana kriminalističkom TV emisijom.

Mahi Arija je optužena za ubistvo partnera Ankita Čauhana, a lokalni izveštaji kažu da je htjela da započne život sa ljubavnikom. Navodno je planirala ubistvo dva mjeseca, nakon što je bila inspirisana hit TV emisijom Crime Patrol.

Mahi, koja je takođe poznata kao Doli, navodno je sa ljubavnikom Dipom Kandpalom planirala kako da izvede ubistvo.

Veruje se da je unajmila ukrotitelja zmija za 10.000 indijskih rupija - nešto oko 200KM - prije nego što je pozvala žrtvu u svoju kuću u petak, 14. jula, prenosi Miror.

Ostavljen da umre

Taj 32-godišnji muškarac je tada navodno bio poliven pivom koje je bilo začinjeno mješavinom opojnih sredstava, piše The Times of India. Kobra je zatim Ankita dva puta ugrizla za obje noge, zbog čega je izgubio svijest. Navodno je odvučen u zadnji dio automobila, koji je bio parkiran nedaleko od kuće i ostavljen da umre.

Sutradan ga je jedan biznismen pronašao mrtvog. Rane na Čauhanovim stopalima su u početku pogrešno dijagnostikovane kao asfiksija - stanje u kojem je tijelo lišeno kisika što dovodi do smrti.

Smrtonosni ujedi

Njegova sestra Iša Čauhan je obavestila policiju i obdukcija je utvrdila da je umro od smrtonosnih ujeda. Policija je izdala nagradu od oko 500 eura nakon što je pokrenula potjeru za ubicama.

Mahi, njen ljubavnik i ukrotitelj zmija su uhapšeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.