ŠPANIJA

Pomak u istrazi o Ani Knežević: Otkriveno šta je radila u danima prije nego što je nestala

Inspektori su pronašli najmanje dvojicu muškaraca sa kojima se Ana dopisivala prije nego što je posljednji put viđena ispred vrata svog stana

Ana Knežević. Facebook

H. J. I.

20.2.2024

Ana Knežević (40), koja je 3. februara nestala u Španiji je uoči nestanka počela da koristi aplikaciju Bumble za pronalaženje partnera.

Inspektori su pronašli najmanje dvojicu muškaraca sa kojima se Ana dopisivala prije nego što je posljednji put viđena ispred vrata svog stana 2. februara u večernjim satima. 

"Na ulici upoznala divnog muškarca"

Samo dan kasnije, njena najbolja prijateljica Sana, koja je ekskluzivno govorila za Telegraf.rs, dobila je poruku od Ane, u kojoj je pisalo da je "na ulici upoznala divnog muškarca i da odlazi sa njim van grada na nekoliko dana".

Na uzvraćene poruke Ana nije odgovarala, a 5. februara i zvanično je proglašena nestalom, nakon što se nije pojavila u Barseloni na kongresu na koji je trebalo da ide sa jednom drugaricom.

Ana, koja je rođena u Kolumbiji i koja je od 2008. živjela u SAD do prošlog ljeta bila je udata za Srbijanca Davida Kneževića (35). Međutim, kako nam je Sana ispričala, par je odlučio ljetos da se raziđe.

Iako je navodno bilo pokušaja da se pomire, Ana je odlučila da nastavi život dalje, a Sana je sad za DailyMail rekla i da je Ana počela da koristi aplikaciju, kako bi upoznala nekog novog.

Pronaći Anin telefon

Ona ne zna da kaže da li je Ana tražila dečka ili je jednostavno to bio način da upozna nove ljude.

- Samo znam da je policija bila u kontaktu sa nekoliko ljudi sa kojima se Ana dopisivala - rekla je Sana.

Ona ističe i da je u Španiji, gdje je bila početkom mjeseca kako bi tražila Anu, upoznala jednu od tih osoba, te da je on rekao da nije sa Anom bio u romantičnoj vezi, već su se samo družili.

Sana sada zahtijeva da se nađe način da se pronađe Anin telefon, kako bi se sve podrobnije ispitalo.

I dalje je misterija ko je čovjek koji je samo pola sata prije nego što je Ana posljednji put viđena crnim sprejem isprskao sigurnosne kamere unutar i ispred zgrade.

Kamere su ga snimile kako od 21.30 sati 2. februara čeka ispred zgrade i koristi priliku kada dvoje napuštaju ulaz da uđe unutra. Nakon toga je sprejem poprskao dvije kamere, od kojih je jedna montirana kod lifta.

Majka očajna

Sprejem je isprskao i interfon na ulazu u objekat.

Navodno policija još nije pronašla tog čovjeka, niti je do sada iko osumnjičen u vezi sa njenim nestankom.

Anin brat Felipe rekao je da je njihova majka očajna.

- Volio bih da imam nešto novo da kaže, da se Ana vratila. Nadam se da će se neko javiti sa nekim informacijama - rekao je Felipe.

Ana i njen suprug i dalje nisu podnijeli zvanično papire za razvod. Navodno su bili u braku 13 godina i zajedno su vodili uspješan posao.

Sana je za Telegraf.rs ispričala da je bila u kontaktu sa Davidom i da je bio dogovor da se nađu u Madridu i traže Anu, ali da je prema posljednjim informacijama koje ima, David otišao u Beograd.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.