TRAGEDIJA NA ROĐENDANU

Pijana vozačica ubila osmogodišnju djevojčicu i njenog petogodišnjeg brata

Troje djece i šestero odraslih prebačeno je u bolnicu helikopterima i kolima hitne pomoći

Policija na licu mjesta. AP

Z. K.

21.4.2024

Brat i sestra su poginuli, a nekoliko je ljudi ozlijeđeno, od kojih neki teško, kada se vozilo kojim je upravljala pijana vozačica u subotu zaletjelo u dječju rođendansku proslavu u nautičkom klubu, rekao je šerif iz Mičigena, piše Huffington Post.

Osmogodišnja djevojčica i njen petogodišnji brat poginuli su na mjestu nesreće, kada se 66-godišnja žena oko 15:15 sati zabila u zgradu u nautičkom klubu Swan Creek u općini Berlin, oko 50 kilometara južno od Detroita, rekao je šerif okruga Monroe Troj Gudnug (Troy Goodnough).

- Scena je bila krajnje haotična, svi su bili uspaničeni - kako oni koji su izravno učestvovali, tako i oni koji su svjedočili ovom stravičnom incidentu - rekao je.

Troje djece i šestero odraslih prebačeno je u bolnicu helikopterima i kolima hitne pomoći s ozljedama opasnim po život, rekao je. Ostalima ozlijeđenima pružena je prva pomoć na mjestu nesreće, a neki su privatnim vozilima prebačeni u bolnice.

Gudnug nije identificirao ženu koja je vozila, ali je rekao da je privedena i zadržana u zatvoru okruga Monroe zbog sumnje da je upravljala motornim vozilom u pijanom stanju uzrokujući smrt. Sarađivala je s vlastima i vjerojatno će se suočiti s novim optužbama, rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.