DANI OPĆINE STARI GRAD

Mahir Beathouse priredio sarajevskoj publici pravi užitak

U sklopu manifestacije u srijedu na Trgu ispred Vijećnice, bit će održan i koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Dženana Lončarevića

Mahir Beathouse  - Avaz
Mahir Beathouse  - Avaz
Sarajevo - Avaz
Sarajevo - Avaz
Sarajevo - Avaz

4.5.2024

Povodom Dana Općine Stari Grad Sarajevo, koji traju od 2. do 12. maja, Općina je pripremila bogat program kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti u kojima građani Sarajeva, ali i turisti grada mogu uživati.

Mahir Sulejmanović, poznatiji kao Mahir Beathouse, večeras je priredio sjajan provod i zagrijao publiku. DJ Mahir Beathouse je nastupao u ulici Zelenih beretki koja je bila zatvorena za saobraćaj. Nekadašnji saradnik i član benda Dine Merlina je dugi niz godina uspješan DJ. Nakon teške povrede prije četiri godine odlučio je da napusti Merlinovo tim i posvetio se DJ-ingu.

U sklopu manifestacije u srijedu, 8. maja od 21 sat, na Trgu ispred Vijećnice, bit će održan i koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Dženana Lončarevića.

Svi posjetitelji moći će uživati u Dženanovim hitovima poput "Laku noć", "Pamuk usne", "Dao sam ti srce", "Vjerujem u nas" i mnoge druge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.