REGION

Najmisterioznija u porodici: Svekrva Jelene Marjanović uvijek izbjegne probleme!

Masanori Jošida/ Alo.rs

Avaz.ba

21.11.2017

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, voli novac i lagodan život i skoro uvijek se izvuče iz problema!  

Ovo za „Alo!” kaže Miša Zomboran, numerolog iz Beograda, na osnovu njenog numeričkog koda i datuma rođenja. Poslije ubistva pjevačice Jelene Marjanović čitava porodica zaokuplja veliku pažnju javnosti u Srbiji. Njena svekrva Zorica se ističe u porodici kako zbog ekscentričnog ponašanja tako i zbog nadriljekarstva. Izbjegla je poligraf, svjedočenje u Višem javnom tužilaštvu i direktan susret sa novinarima.

- Gospođu prati sretna zvijezda! Narodski rečeno, ona ima anđela čuvara i skoro uvijek se izvuče iz problema. To se i pokazalo kada je uslovno kažnjena za bavljenje nadriljekarstvom. Ona kao da ima blagu konfuziju u svojim mislima. Dokle god bude radila pošteno, uz sve svoje moći, bit će vrlo uspješna, dok će u protivnom snositi velike posljedice - kaže numerolog Miša Zomboran.

On navodi da osobe rođene istog datuma kada i Zorica Marjanović imaju jaku intuiciju, ali da im je veoma bitan novac i vole da žive lagodno.

- Niti zna lagati niti to čini. Ako pokuša slagati, platit će dvostruko na neki način. Ima jaku intuiciju i nije nimalo čudno što radi baš taj posao. Veoma joj je bitna materijalna strana, jer voli da živi lagodno. Do uspjeha je dolazila velikom borbom i hrabrošću - ističe Zomboran.

Prema njegovim riječima, velika joj je mana što greške pravi nehotice, u brzini.

- Mana joj je što je često brza i psihu opterećuje nebitnim i negativnim stvarima. Uslijed toga može praviti greške. U kasnijim godinama izvjesni su i psihički problemi. Svoju slobodu cijeni iznad svega, a oko 2019. bi trebalo da povede računa o svom zdravlju i poslu - objašnjava naš sagovornik.

Zorica je često bila na meti napada zbog toga što poslije hapšenja sina nije otišla u zatvor da ga posjeti, za razliku od njenog supruga Vladimira i mlađeg sina Miloša. Zorica nije bila čak ni na sahrani pokojne snahe, niti na pomenima. Njen suprug je posle Jelenine sahrane rekao da je to zbog posla kojim se bavi i objasnio da na groblje ne ide „da ne bi ugrozila svoju energiju”.

Kako smo pisali, ona je dvaput odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju. Na dan kad se saznalo da je Jelena ubijena, Zorica je, navodno, radila manikir. Nju su mnogi označavali kao osobu koja je umiješana u ubistvo, jer su prijatelji i poznanici porodice tvrdili „da nije bila u velikoj ljubavi sa snahom”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.