BEOGRAD

Vozač autobusa objasnio zašto je došlo do sudara u kojem je teško povrijeđena Dea Đurđević

Hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku ljekari stavili na led i na sve načine pokušavaju da je spase

Beograd: Teška nesreća u kojoj je autobus voditeljici Pinka otkinuo ruku. Printscreen

Telegraf.rs

7.2.2019

Autobus koji je jutros teško povrijedio voditeljicu Deu Đurđević prethodno je proklizao, zbog čega je vozač potpuno izgubio kontrolu za volanom. Riječ je o autobusu na liniji 78, a, prema izjavama vozača, on je naišao na klizav kolovoz, jer se zbog cijevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila. 

- Kako je rekao vozač, on je pokušao zaobići dva automobila koja su prethodno bila zaustavljena, jer je došlo do kontakta između njih. Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se od njega i tako je nastala nesreća. U tim trenucima vozač ne može vladati vozilom. Žao nam je što se to desilo - kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcija privatnih autoprijevoznika.

Vozač autobusa ima 42 godine i do sada nije imao problema, kaže Tošić, a vozilo kojim je upravljao bilo je ispravno.

- Kako je kazao, on je vozio sporo, a izjavio je da se voda slijevala niz ulicu zbog pucanja cijevi - objasnio je Tošić. 

Inače, nakon ovog udesa uslijedio je još jedan, kada je na sva ova vozila naletio i autobus na liniji 59.

Podsjetimo, voditeljica TV Pink Dea Đurđević teško je povrijeđena u udesu koji se rano jutros dogodio kod bolnice ''Dr Dragiša Mišović''.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se s vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su ljekari stavili na led i na sve načine pokušavaju da je spase kako ne bi ostala bez nje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.