POLITIČAR I ŠALJIVDŽIJA

Obrat situacije: Ljubiša Preletačević Beli otkrio da se vjenčao, ali je istina potpuno drugačija

Njegova djevojka samo je uhvatila bidermajer na svadbi na kojoj su njih dvoje bili gosti

Beli: Pitoreskna društvena pojava

Avaz.ba

5.5.2019

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, izazvao je veliku pažnju na političkoj sceni kada je na predsjedničkim izborima u Srbiji 2. aprila 2017. godine osvojio čak 344.978 glasova, odnosno 16,36 posto. 

Ubrzo nakon ovog uspjeha razišao se sa svojim saborcima iz pokreta "Samo jako" i okušao se samostalno na beogradskim izborima.

U međuvremenu, Beli je prošle godine otvorio ugostiteljski lokal u centru Beograda, ali da mu je politika i dalje predmet interesiranja, pokazao je nedavno kada je podržao Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS), piše Blic.

Fotografija Ljubiše Preletačevića Belog i njegove dugogodišnje djevojke Maje Janić na kojoj ona drži bidermajer bila je dovoljna da se pronese priča da se nekadašnji kandidat na predsjedničkim izborima, a danas ugostitelj, vjenčao.

Luka je podijelio fotografiju na društvenoj mreži Facebook kako zagrljen stoji uz svoju izabranicu dok ona drži bidermajer, a u opisu je samo stavio "La Maraž". Pratioci su ga odmah obasuli čestitkama, a među komentarima je i onaj čuveni "ljubi majka".

Da se vjenčao, Blicu je potvrdio i sam Preletačević, kao i da su sudbonosno "da" rekli u selu Velika Ivanča.

Međutim, kako se može vidjeti na njegovom Instagram profilu, njegova djevojka samo je uhvatila bidermajer na svadbi na kojoj su njih dvoje bili gosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.