CRNA GORA

Đukanović: Toliki smo - koliki smo, ne možete nas nikada više navesti da budemo taoci vaših interesa

On je između ostalog istakao da "neki teško razumiju da je stasala jedna nova, savremena Crna Gora"

Milo Đukanović. Screenshot

Avaz.ba

25.8.2020

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore U Crnoj Gori, posjetio je Nikšić, i tom prilikom razgovarao s funkcionerima DPS, aktivistima i uglednim građanima rodnog grada, saopšteno je iz DPS-a.

On je između ostalog istakao da "neki teško razumiju da je stasala jedna nova, savremena Crna Gora".

- Da je stasala Crna Gora koja kaže: toliki smo - koliki smo, vrlo smo ponosni i smatramo sebe ravnopravnim dijelom i regionalne i evropske i evro-atlantske zajednice. I imamo svoje interese, i želimo da ih nepokolebljivo slijedimo. Ne možete nas nikada više navesti na to da budemo taoci vaših interesa, zaboravljajući na interese Crne Gore - rekao je Đukanović.

Rekao da je upravo zato danas na pijedestalu vrijednosti u Crnoj Gori mir i da je Demokratska partija socijalista preuzela taj teret da trasira politiku sveobuhvatnih reformi koje će harmonizovati Crnu Goru sa Evropom. I da se, kako je navedeno u saopštenju, prilagođavamo novom vremenu i novim izazovima, piše Antena M.

Predstavljajući političku ponudu DPS-a na predstojećim parlamentarnim izborima, on je istakao da je primarno održati mir i stabilnost, podsjećajući da je upravo zahvaljujući DPS-u naša zemlja prošla kroz turbulencije devedesetih gotovo bez oštećenja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.