ISTINA NA VIDJELO

Danijela Štajnfeld, glumica koju je silovao moćnik filmske industrije poručila: Sve će se uskoro saznati

O novim detaljima je progovorila na svom Instagram profilu

Danijela Štajnfeld. Arhiv

Avaz.ba

28.8.2020

Glumica Danijela Štajnfeld danima izaziva pažnju u domaćim medijima. Ona je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije.

O novim detaljima, glumica je progovorila na svom Instagram profilu.

- Nadam se da ste dobro, javljam se iz Njujorka. Pozdrav Novom Sadu, mom omiljenom gradu - rekla je Danijela na samom početku, dok su je pratioci pozdravljali.

- Hoću da vam kažem da mi je puno srce i drago mi je što mi dajete podršku na socijalnim mrežama, hvala vam. Hvala i ljudima koji prave neukusne i lažne komentare koji me dehumanizuju, oni su potrebni svima nama u ovoj borbi, jer su svjedoci u kakvoj kulturi živimo kada se žrtva nasilja ovako tretira. Ja sam sve što sam htjela da kažem rekla u svom filmu, "Zacijeli me"... Hoću da vam kažem da sam super, da se čuvam, da sam glasna i osjećam podršku. Istina će izaći na vidjelo, a detalje ćete vidjeti u mom dugometražnom filmu, puno radimo na tome da ga donesemo u Srbiju - kazala je ona.

Dodala je i da će se sve uskoro saznati kada njen film ugleda svjetlost dana.

- Taj film nije o meni već posljedica šutnje o zlostavljanju. Jedva čekam da vidite cijelu moju istinu i sve što hoću da podijelim sa vama što je iskreno i intimno i najveća tajna koju sam čuvala sve ove godine. Sve će se uskoro saznati - zaključila je Danijela koja je još jednom naglasila koliko je snažna.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.