POVODOM REIZBORA ZA REISA

Ibrahimović uputio čestitku Fejziću: Najbolja potvrda Vaše posvećenosti afirmaciji pravih vrijednosti islama

Uvjeren sam da ćete i u novom mandatu nastaviti da Islamsku zajednicu činite još snažnijom i jedinstvenijom, na dobrobit svih pripadnika islamske vjere i svih građana Crne Gore

Ibrahimović: Infrastruktura Islamske zajednice značajno unaprijeđena. ARHIV

E. Ć. / AntenaM

7.11.2021

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, uputio je čestitku Rifatu ef. Fejziću povodom reizbora za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori.

Rifat Fejzić je danas reizabran za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori. Fejzić je tajnim glasanjem dobio 45 glasova od 47 prisutnih članova izbornog tijela koje čine članovi Sabora, Mešihata i Islamskog vijeća Islamske zajednice u Crnoj Gori.

- Poštovani reise, čestitam Vam reizbor za reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori, uvjeren da je to najbolja potvrda Vaše posvećenosti afirmaciji pravih vrijednosti islama i značaja Islamske zajednice u Crnoj Gori. Danas je Islamska zajednica faktor stabilnosti i prosperita u Crnoj Gori, važan činilac u društvenom životu naše države, institucija koja okuplja i koja simbolizuje jedinstvo među vjernicima. Velike zasluge za to pripadaju Vama i načinu na koji ste vodili zajednicu u prethodnom periodu - istakao je Ibrahimović.

Predsjednik Bošnjačke stranke je rekao kako je infrastruktura Islamske zajednice značajno unaprijeđena, te da je proširena i njena vjerska, obrazovna i odgojna djelatnost u svim dijelovima Crne Gore.

- Uvjeren sam da ćete i u novom mandatu nastaviti da Islamsku zajednicu činite još snažnijom i jedinstvenijom, na dobrobit svih pripadnika islamske vjere i svih građana Crne Gore - navodi se u čestitki Ibrahimovića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.