OGLASIO SE

Abazović o kupovini glasova: Nisam bio tu, moj glas je namontiran

Prema istim saznanjima, Abazović se danas nije bavio neimenovanim osobama koje je jučer pominjao u vezi kupovine glasova

Dritan Abazović. AGENCIJE

A. O. / Vijesti.me

9.4.2022

Potpredsjednik odlazeće Vlade i mandatar Dritan Abazović nakon podne napustio je zgradu ulcinjskog Odjeljenja bezbjednosti, gdje je u svojstvu građanina saslušan na okolnosti audio snimka o navodnoj kupovini glasova.

Prema nezvaničnim saznanjima, Abazović je inspektorima ponovio ono što je i govorio od kada se snimak proširio društvenim mrežama, a preuzeli ga i pojedini portali - rekao da nije bio tu i da je njegov glas koji se čuje na početku snimka, neko naknadno namontirao. 

Prema istim saznanjima, Abazović se danas nije bavio neimenovanim osobama koje je jučer pominjao u vezi kupovine glasova.

Redakcijama više crnogorskih medija 4. aprila je dostavljen snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju, u kom su 27. marta održani lokalni izbori.

Na snimku se navodno čuju lider GP URA Dritan Abazović, lider ulcinjskog odbora tog pokreta i nosilac liste “Za novi početak” Omer Bajraktari, predsjednik Demokratske partije i poslanik Albanske koalicije “Jednoglasno” Fatmir Đeka, komunalni inspektor u Ulcinju Amir Mehmeti i nepoznata osoba, pišu Vijesti.me

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.