TRAGEDIJA

Među poginulim u padu letjelice je i Joško Sladojević, navodno su ga prijatelji molili da krene u Njemačku

Podsjećamo, letjelica Cessna 182 je nestala jučer oko 11:25 sati sa radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe

Fotografija Joška koju su prijatelji proslijedili Fenix-magazinu. Fenix-magazin.de

E. Ć. / Fenix-magazin.de

30.5.2022

Među poginulima u letjelici Cessna 182 koja je u ponedjeljak pronađena danas kod Rakovice, gdje je pao nakon što je u nedjelju nestao sa rada poslije polijetanja sa piste u Splitu.

Mali avion je poletio prema Njemačkoj, a među stradalim putnicima je i Joško Sladojević, dugogodišnji član Kroatije Štutgart, piše Fenix-magazin.de

Sladojević je bio dugogodišnji dopredsjednik, igrač i član Kroatije Štutgart gdje je dugi niz godina obnašao i funkciju blagajnika kluba. 

– Počivao u miru naš Joško - napisali su iz Kroatije Štutgart. Oni su Fenix-magazinu poslali i posljednju fotografiju Joška slikanu ispred letjelice Cessna 182.


Dalje navode da je stradali Joško rodom iz Blata na Cetini dugi niz godina je radio kao inženjer u Mercedesu. Prije nekoliko godina uzeo je otpremninu i vratio se u Hrvatsku.

Navodno se na nagovor i poziv njemačkih prijatelja odlučio ponovo otići u Njemačku, prenosi Fenix-magazin.de. Podsjećamo, letjelica Cessna 182 je nestala jučer oko 11:25 sati sa radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Policija je objavila kako je pilot aviona bio Švicarac, a putnici su bili dvoje državljana Njemačke i jedna osoba s hrvatskim državljanstvom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.