HRVATSKA

Posljednji ispraćaj Mislava Bage: Brojne poznate osobe došle se oprostiti od cijenjenog novinara

Njegovi kolege nazvali su ga institucijom hrvatskog novinarstva, kraljem političke scene te iznimno dobrim čovjekom i kolegom uvijek spremnim pomoći

Piše: A. Č. / HRT

23.8.2022

Brojne poznate osobe došle se oprostiti od cijenjenog novinara - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Članovi porodice, prijatelji, kolege novinari, političari - svi su došli na zagrebački Krematorij kako bi se posljednji put oprostili od cijenjenog novinara i urednika Mislava Bage

Na sprovod su tako došli bivši ministri finansija Boris Lalovac i Zdravko Marić, premijer Andrej Plenković, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, šef Reformista Radimir Čačić, bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić i mnogi drugi. 


Tu su naravno i njegovi kolege novinari, snimatelji, montažeri, kako s njegove televizije tako i s drugih televizija, studenti kojima je bio uzor, a prema kojima je imao odnos kakav nisu mogli ni zamisliti te kolege iz medija. Pred ulaz u Veliku dvoranu Krematorija došli su i svi građani koji su voljeli i cijenili rad novinara Bage, a takvih je bilo mnoštvo.

Njegovi kolege nazvali su ga institucijom hrvatskog novinarstva, kraljem političke scene te iznimno dobrim čovjekom i kolegom uvijek spremnim pomoći.

Mislav Bago preminuo je iznenada 18. avgusta u 49. godini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.