NAKON SUKOBA SA SUPRUGOM

Čedomir Jovanović: Želim da sve što prije zaboravimo, dobro smo

Dobro smo, svi smo kod kuće, rekao je Jovanović

Čedomir i Jelena Jovanović. INSTAGRAM

A. O.

14.10.2022

Gordana Savić, majka Jelene prijavila je sukob i tučnjavu bračnog para Čedomira i Jelene Jovanović. Ovih dana ova vijest je u žiži javnosti.

- Svi smo dobro, Jelena, djeca i ja smo odlučili da ostanemo sami u kući, da prevaziđemo sve što se desilo - poručio je lider LDP poslije jučerašnjeg sukoba i tuče bračnog para, piše Srpski telegraf.

On je dan proveo iza zatvorenih vrata sa ženom i djecom. Poslije agonije i priznanja da je tukao suprugu Jelenu i njenih tvrdnji da nije bilo nasilja, pa potom i odluke policije da lidera LDP zadrži u pritvoru 12 sati, strasti su se ipak naizgled smirile.

- Dobro smo, svi smo kod kuće. Prethodni dan je bio jedan od najgorih u mom životu - poručio je Jovanović.


- Srijeda je bila stresna za mene, za Jelenu i cijelu porodicu. Odlučili smo da dan provedemo u svom domu, da sjednemo kao porodica - izjavio je Jovanović.

Dodaje da su se odmah po njegovom izlasku iz pritvora dogovorili da se osame.

- Cijeli dan smo u kući, spremamo ručak, bit ćemo sa djecom… Sada ćemo pokušati da zaboravimo šta je bilo, da to ostavimo iza nas i da nastavimo dalje - rekao je on. 


Jovanović je jučer potvrdio za Kurir da je došlo do tučnjave sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da je, nakon što je saznao da je protiv njega podnijeta prijava za nasilje u porodici, otišao je sam u policijsku stanicu da se prijavi.

Supružnici su saslušani, a Jovanoviću je policija uradila test na narkotike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.