NEVJEROVATAN SLUČAJ

Skandal trese srbijansku policiju: Policajka se snimala dok u toaletu oralno zadovoljava kolegu

Policajka (27) i njena prijateljica uhapšene su pod optužbom za bavljenje prostitucijom

Policajka uhićena zbog prostitucije. Screenshot

D. H.

26.11.2022

Epilog afere koja je izbila krajem avgusta, kada se na društvenim mrežama pojavio video srpske policajke koja u uniformi oralno zadovoljava kolegu u WC-u, u najmanju je ruku nevjerojatan.

Policajka (27) i njena prijateljica uhapšene su pod optužbom za bavljenje prostitucijom.

Podsjetimo, optužena policajka osim po videu s kolegom, ‘poznata‘ je i po snimci na kojoj simulira oralni seks s bananom u garderobi u policije, a prije dva mjeseca su na internetu osvanule i fotografije te snimke na kojima pozira u seks pozama s poznanicom, a obje su odjevene u sado- mazo odjeću, piše Blic.

Kada su snimke dospjele u javnost, pokrenuta je istraga, a prva je uhićena poznanica koja je priznala da se bavila prostitucijom te je čak priznala i za koga je radila.

Tako se doznalo i to da je i dužnosnica srpske policije s njom ušla u svijet prostitucije, a uhićena je jučer na radnom mjestu.

- Osumnjičena policajka, kako je utvrđeno istragom, primala je klijente uglavnom u elitnim beogradskim hotelima. Protiv nje će biti podignuta prekršajna prijava jer nije makro, već se bavi prostitucijom. Osim toga, odgovarat će i za narušavanje ugleda MUP-a i druga djela - rekao je dobro obaviješten izvor Informera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.