CRNOGORSKI PREDSJEDNIK

Đukanović: Radimo zajedno kako bi osigurali da slobode koje smo postigli budu sačuvane za buduće generacije

Svevremena priča Hristovog uskrsnuća promijenila je tok historije, rekao je Đukanović

Đukanović: - Crpimo snagu iz našeg jedinstva. CdM

A. O.

15.4.2023

Aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa uputio je čestitku sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, uz želje da blagi dani u sve domove unesu radost i podstaknu na slogu među bližnjima i ljudima dobre volje svih vjera i nacija, nanovo nas inspirišući kao društvo i pojedince posvećenošću naporima zarad sveukupnog napretka Crne Gore.

- Svevremena priča Hristovog uskrsnuća promijenila je tok historije, a njegov život trajno odredio okvire ljudske humanosti. Podstaknuti dubokim i neprolaznim značenjem najvećeg hrišćanskog praznika nastojmo da vidimo dalje od površinskih razlika koje nas mogu odvojiti jedne od drugih, otkrivajući vrijednosti koje dijelimo - naveo je Đukanović.

Prema njegovim riječima, snagom i samopouzdanjem svog ponosnog milenijumskog trajanja i nasljeđa nastavimo da idemo naprijed, čuvajući slobodu svih nas kao najdragocjeniji dio crnogorske prošlosti i vječni temeljni garant naše budućnosti.

- Crpimo snagu iz našeg jedinstva i dosadašnjih respektabilnih državnih postignuća. Radimo zajedno kako bismo osigurali da slobode koje smo postigli budu ojačane i sačuvane za našu djecu i buduće generacije - poručio je Đukanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.