UGROŽAVANJE SIGURNOSTI

Crnogorski poslanik napadnut na benzinskoj pumpi u Podgorici: Napadač uhapšen

Muškarac je prvo verbalno pa onda i fizički napao Jevta Erakovića

Odmah nakon prijave događaja policijski službenici izašli su na lice mjesta. Nikola Tomić / Telegraf.rs

H. J. I.

24.4.2023

Službenici Uprave policije Crne Gore uhapsili su u nedjelju osobu koja je u Podgorici, na jednoj benziskoj pumpi, verbalno a potom i fizički napala poslanika Skupštine Crne Gore, Jevta Erakovića.

- Naime, odmah nakon prijave događaja policijski službenici izašli su na lice mjesta, obavili razgovor sa oštećenim licem i sa događajem upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio izuzimanje video zapisa sa video nadzora pomenute benziske pumpe, prikupljanje obavještenja od svjedoka događaja, te da se, nakon identifikacije izvršioca i od njega prikupe obavještenja - navodi se u saopštenju policije Crne Gore.

Policija je intenzivnim radom identifikovala Ž.L. (57), te je po nalogu tužioca on lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Službenici Uprave policije sprovode i ubuduće će sprovoditi mjere i radnje iz svoje nadležnosti bez izuzetka u cilju zaštite bezbjednosti svih građana Crne Gore i ostvarivanja njihovih Ustavom garantovanih prava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.