ERVIN IBRAHIMOVIĆ

Lider Bošnjačke stranke: Ostvarili smo najbolji rezultat od osnivanja, izabrat ćemo stabilnu Vladu Crne Gore

Građani su prepoznali ispravnu politiku BS-a i jasno su rekli da će dati glas onoj partiji koja je bezrezervno za EU, građansku Crnu Goru, rekao je

Ervin Ibrahimović. RTCG

S. S.

11.6.2023

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da je ta partija ostvarila najbolji rezultat na parlamentarnim izborima od osnivanja, poručujući da će formirati stabilnu Vladu koja će biti bezrezervno za evropski put Crne Gore.

Prema preliminarsnim rezultatima CeMI-ja, na osnovu 72,5 obrađenog uzorka, BS je osvojila 6,8 posto glasaova, odnosno šest mandata.

- Od srca čestitam svima onima koji su glasali BS i omogućili da osvoji najbolji rezultat od osnivanja i omogući da je jedina partija iz parlamentarnog saziva koja bilježi rast. Građani su prepoznali ispravnu politiku BS-a i jasno su rekli da će dati glas onoj partiji koja je bezrezervno za EU, demokratsku i građansku Crnu Goru i da su građani za onu partiju koja čuva multietnički i multivjerski sklad u Crnoj Gori kao najveću vrijednosti. Jer nema jake demokratske Crne Gore bez jake Bošnjačke stranke - istakao je Ibrahimović.

On se zahvalio svima koji su, kako je rekao, prepoznali ono što radi BS.

- Poručujem da će BS sve uraditi da u što kraćem periodu Crna Gora postane prva članica EU. Moramo slušati što građani kažu. Izabrat ćemo Vladu koja dijeli evropske vrijednosti, izabrat ćemo stabilnu Vladu koja će biti bezrezervno za evropski put Crne Gore. Dat ćemo sve da ne propustimo historijsku šansu da Crna Gora postane sljedeća članica EU - zaključio je Ibrahimović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.